SpaceboyDesign – Honlapkészítés és webáruház készítés

 

Honlapkészítés

Honlapkészítés

Egyedi weboldalak tervezése és kvitelezése

Honlap átalakítás

Honlap átalakítás

Régi weboldalak arculati és technikai megújítása

Webnévjegy

Webnévjegy

Gyors és olcsó internetes megjelenés

Mobil honlap

Mobil honlap

Mobil- és tablet kompatibilis weblapok

Webgrafika

Webgrafika

Egyed honlap grafikai megoldások

Internetes reklám

Internetes reklám

Hírlevelek, reklámképek és bannerek

Fotóretusálás és átalakítás

Fotóretusálás és átalakítás

Fotók és képek utólagos módosítása

Nyomdai grafika

Nyomdai grafika

Nyomdakész grafikai anyagok készítése

Igényes weboldalak korrekt áron.

Szolgáltatásaink árai a megfizethető kategóriába esnek, míg az általunk készített honlapok megjelenésükben magas színvonalat képviselnek.

A honlapkészítés folyamatában a design tervezés nálunk ingyenes. Az általunk kitalált arculatot addig módosítjuk, amíg tökéletesen a te igényeidnek megfelelő honlap készül el. A weblap kivitelezés és a grafikai feladatok árlistájában pedig részletekre bontva minden munkafolyamatot megtalálsz. Nincs rejtett költség, nincs előre felülkalkulált ár.

 

Honlapkészítés megoldásaink:

Új honlap tervezés és kivitelezés

Honlapkészítés - SpaceboyDesignFelhasználóbarát honlap megoldások egyedi arculattal. Kreatív grafikai megoldások és a letisztult felépítés jellemzi az általunk készített weblapokat. Az elképzeléseidet a legújabb trendekkel és szabványokkal párosítjuk össze. Honlapkészítés akár 10 nap alatt.

Régi weboldal átalakítás és korszerűsítés

Honlap redesign és modernizálás. Jelenlegi honlapod átalakítása ingyenes felméréssel és tanácsadással. Új arculat kialakítás, tartalom csere, keresőoptimalizálás, technológiai felújítás. Gyorsan és egyszerűen. Weboldal készítés egyedi arculatterv alapján.

Webnévjegy készítés

Webnévjegy készítés - SpaceboyDesignA legújabb internetes megjelenés. Egyszerű és villámgyorsan elkészül. Ha nincs szükséged egy komplett weboldalra, de szeretnéd magadat vagy vállalkozásodat a neten feltüntetni, ez a legjobb és leggyorsabb megoldás.

 

Mobil honlap tervezés és kivitelezés

Mobil honlap készítés - SpaceboyDesignMobil és tablet kompatibilis honlap készítés. Az új weboldalad a legújabb eszközökre is optimalizáljuk. Lehetőség van régi weblap mellé egy mobil verzió elkészítésére, mely az eredeti mellett egy automatikus átirányítással szolgálja ki látogatóidat.

Grafikai megoldásaink:

Webgrafika

Webgrafika - SpaceboyDesignEgyedi grafikai megoldások honlapok arculatának kialakításához. Fejléckép, céglogó és különleges nyitóoldal fejléc grafika. Honlap dekorációs kép, egyedi háttér és menüpontok grafikai megvalósítása. Facebook és Google+ borítókép és avatar készítés.

Internetes reklám

Reklám grafika készítés - SpaceboyDesignSpeciális reklámkép honlapra, közösségi oldalakra. Linkelhető reklám, banner és figyelemfelkeltő képek. Aktuális akciók grafikai támogatása a honlapon és a Facebook, Google+ oldalakon. Reklámoldalak grafikai támogatása.

 

Fotó átalakítás

Fotóátalakítás - SpaceboyDesignFotók és képek utólagos hibajavítása, retusálása és effektezése. Arckép hiba retusálás. Objektum eltüntetés vagy felhelyezés. Fehéregyensúly és szín korrekció. Speciális fotó effektek.

Nyomdai grafika

Nyomdai grafika készítés - SpaceboyDesignNévjegykártya, szórólap és egyéb termék nyomdai tervezése és nyomdai előkészítése. Egyedi és egységes arculat tervezés, nyomdakész formátum és felbontás, CMYK színkódolás.

 

Rólunk – SpaceboyDesign

Fiatal csapatunk az internetes megjelenés és a grafikai megoldások terén próbál egy új látásmódot alkalmazni. Tiszteljük a hagyományos vizuális értékeket, de ha szükséges, bátran felrúgjuk a kliséket, hogy egy új és izgalmas koncepciót hozzunk létre. Célunk, hogy számodra egy igazán korszerű, felhasználóbarát és keresőoptimalizált weboldalt készítsünk, és segítsünk téged, hogy annak üzemeltetésével a lehető legjobb eredményeket érd el.

Martin

Grafikus:

grafikai kivitelezés, képgaléria, fotóretusálás

Spaceboydesign Martin grafika

Mario

Vezető tervező:

arculatterv, design- és holnaptervezés

Spaceboydesign Mario honlapkeszites

SpaceboyDesign Team

Csapatunkat mindig az adott feladathoz állítjuk össze, biztosítva ezzel a gyors és költséghatékony kivitelezést.
Gregory: programozás, Balázs: grafika, Dávid: webfejlesztés, Andrea: adminisztráció.

Rólunk mondták »

Link partnereink »

Rólunk mondták

Randall

/ HONLAP REFERENCIA

“Idestova 3. éve dolgozom a Spaceboy-al ami nem véletlen. Bármiben kérem a segítségüket, minden alkalommal azonnal tudnak többféle megoldást is ajánlani, és mindig korrekt áron. Nekem és a csapatomnak a legfontosabb a gyorsaság, és hogy minden úgy működjön, hogy ne kelljen egyfolytában szakembert hívogatni. Náluk eddig erre nem volt példa, mindig számíthatunk Marioékra, legyen kedd éjszaka vagy vasárnap délután!

NightSky Ceiling team

/ HONLAP REFERENCIA

“The SPACEBOYDESIGN team have done a fantastic job for NightSkyCeiling.co.uk They created professional, attractive, and effective websites and I was very happy with the super fast and exceptional service . We could not have picked a better team of professionals to represent us. I highly recommend this outstanding company for all website needs.

Éva - Fodrásztündér

/ HONLAP REFERENCIA

“Egy igazán profi csapat, akikkel sikerült laikusként is megoldani a nagy kihívásnak tűnő feladatot. Az igényesség és a precizitás jellemző a munkájukra. Fiúk, azt hogy Németországban folytatom az életem azt a "Fodrásztündér " honlapnak köszönhetem. Magáért beszél... és két nyelven!! KÖSZÖNÖM SPACEBOY DESIGN!”

Ildikó - Toma Klíma Kft.

/ HONLAP REFERENCIA

“Minden felmerült kérdésünkre, kérésünkre a fiúk azonnal reagáltak, így profi hozzáállásuknak köszönhetően még szezon kezdete előtt sikerült az új honlapunkat beüzemelni. Az eredmény magáért beszél, honlapunknak köszönhetően egyre nagyobb számban érkeznek a megrendelések. Köszönöm a sok-sok hasznos tanácsot, ötletet, amivel sikerült a honlapunkat egyedivé varázsolni.”

Réka - Hotel Liget Kft.

/ HONLAP REFERENCIA

"Rendkívül kreatív, rugalmas és gyors csapat, akik ráadásul ésszerű árakon dolgoznak. A mi stílusunkra, igényeinkre nagyon hamar ráéreztek és azt kiválóan meg tudták támogatni saját ötleteikkel is. Könnyű és jó velük együtt dolgozni, mert a válaszuk minden kérésre az, hogy 'megoldjuk'. "

Márta - Biondo Bike

/ HONLAP REFERENCIA

"Ezúton szeretnék köszönetet mondani, a most már éveken át tartó együttműködésért. Bármennyire is a ti szakmátokon kívülállónak volt mondható egy-egy kérés, beleástátok magatokat és elvégeztétek a feladatot. Ti vagytok azok, akik éjfélkor is elérhetőek, ha épp egy kiállításra kell sürgősen felkészülni. Átérzitek az ügyfél grafikai mondanivalóját és megvalósítjátok azt. A kereső optimalizálásotok által ügyfelek hada keres fel minket egész Európából. Az új honlapom, úgy lett megszerkesztve általatok, hogy saját magam is feltölthetem az akciókat, képeket, szövegeket, csak épp nem akarom... Ugyanis szükségem van igazi szakemberekre és ezek lennétek ti."

Ildikó - R&D Kismama Divat

/ HONLAP REFERENCIA

"Az első honlap profi átalakítása után már nem volt kérdés, hogy ismét a SpaceboyDesign csapatára bízom az új megjelenésünket. Amit kaptam: letisztult, profi, elegáns, de mégis emberközeli honlap, minőségi munka korrekt áron."

Sándor - NightSkyCeiling London

/ HONLAP REFERENCIA

"A SPACEBOYDESIGN megbízható, színvonalas cég. Fő pozitívumként elsősorban a gyorsaságot és a pontosságot emelném ki, továbbá az azonnali elérhetőséget. A SPACEBOYDESIGN team ötleteivel segíti az ügyfelet, ugyanakkor nem tolakodó. A közös munka zökkenőmentes volt, és teljes megelégedésünkre szolgált. Nyugodt szívvel ajánljuk másoknak is! Azonnali rendelkezésre állásával, végtelen türelmével és gyors munkájával hatalmas segítséget jelent cégünknek. Ma már barátként dolgozunk együtt. Komoly szaktudásának és elhivatottságának köszönhetően olyan egyedi ötletes honlap készült számunkra amely hatalmas segítséget jelentett cégünknek."

Rita - Csodacentrum

/ HONLAP REFERENCIA

"Nagyon szuper a honlap, és nagyon jól haladok előre a kis bizniszemmel - a kettő szervesen összefügg. KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!!!! "

Péter

/ Grafika referencia

"Köszönöm a gyors munkát. Meg vagyok elégedve. A grafikák szuperek lettek."