Fénykép átalakítás – Fotóretusálás, javítás és digitális korrekció

Fotók, fényképek utólagos digitális korrigálása, Photoshop megoldások.

Még a legprofibb fényképezőgép is hibázhat automata beállításoknál. Még a legprofibb fotós képén is lehet módosítani. De akkor sincs baj, ha mobiltelefonoddal vagy kisebb teljesítményű fényképezőgéppel készítesz fotókat.
Mi elvégezzük képeid digitális utómunkáját, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Korrigáljuk a hibás beállításokat, a fényerőt és a színeket. Eltávolítjuk a szükségtelen objektumokat. Retusáljuk az arcképeket. Effektezzük, és speciális stílusban átalakítjuk fotóidat. Készítünk fotómontázst és megvalósítunk bármilyen egyedi elképzelést.

Fotóretusálás, javítás és átalakítás: A Photoshop technológia és egyéb eszközök ma már sok olyan utólagos korrekciót tesznek lehetővé, melyek segítségével korrigálni tudjuk a hibásan elkészített fényképeket. Javítani tudjuk a kép hibáit vagy teljesen át tudjuk alakítani annak stílusát.

Még az elsőre jól sikerült képen is lehet minimálisan javítani és a teljesen reménytelennek tűnő hibás fényképből is lehet elfogadható minőséget kreálni. A speciális effektekkel, elmosással vagy színmódosítással pedig különleges hatású képeket hozunk létre, melyeket te a honlapodon vagy a Facebook –on publikálhatsz, ezzel teremtve különleges stílust magadnak.

Gyakori, hogy a jól sikerült képben olyan részlet kerül bele, mely rontja az összképet. Mi eltüntetjük belőle, hogy még tökéletesebb legyen a látvány.

Néhány fotó-átalakítási szolgáltatásunk

Helyes szín, fehéregyensúly és fényerő visszaállítás:

Fotózás után gyakran előfordul, hogy a végeredmény színei vagy egyéb megjelenése nem tökéletes. Ennek oka a nem megfelelő fehéregyensúly adat és a fények tökéletlen beállítása.

[wpw_ba_viewer width=”auto” disable_intro=”false” alternate_skin=”true”]
[wpw_ba_img src=”https://honlapkeszites-webgrafika.hu/wp-content/uploads/2014/07/fotoretusalas-szin1.jpg” data_alt=”https://honlapkeszites-webgrafika.hu/wp-content/uploads/2014/07/fotoretusalas-szin2.jpg” title=””]
[/wpw_ba_viewer]

Fotóretusálás:

Photoshop technológiával és egyéb megoldásokkal korrigáljuk az esetleges képhibákat. Vállalunk arckép és teljes fotó retusálás.
[wpw_ba_viewer width=”auto” disable_intro=”false” alternate_skin=”true”]
[wpw_ba_img src=”https://honlapkeszites-webgrafika.hu/wp-content/uploads/2014/07/fotoretusalas-arc-1.jpg” data_alt=”https://honlapkeszites-webgrafika.hu/wp-content/uploads/2014/07/fotoretusalas-arc2.jpg” title=””]
[/wpw_ba_viewer]

Fénykép objektumok eltávolítása:

Kérésre eltávolítjuk a fényképről a nemkívánatos részleteket vagy lecseréljük azokat. A teljes objektumot vagy annak egy részletét nyom nélkül eltávolítjuk a fényképről vagy egy másik elemmel kitakarjuk a fotóról.

Effektek, speciális stílus fotókon:

Többfajta speciális beállítás segítségével szinte teljesen átalakítjuk az adott fénykép megjelenését. Fotó régiesítés, modern szín stílus, design megjelenés.

Képek tömeges átméretezése, konvertálása:

Segítünk nagy mennyiségű fotód átméretezésében, vágásában és szükség esetén már formátumban való átmentésében. A megfelelő átméretezés mellett tudunk nagy mennyiségű képet szinte bármilyen formátumba átmenteni. Lehetséges az összes ismert mobil eszközzel kompatibilis gyűjtemény létrehozása, hogy kedvenc képeidet bármikor magaddal vihesd.

 

Fotóátalakítás és photoshop faladat árak:

FÉNYKÉPJAVÍTÁS – ÁTALAKÍTÁS, RETUSÁLÁS, PHOTOSHOP
Eredeti szín, színárnyalat korrigálás és visszaállítás 380 Ft
Szín, színárnyalat javítás + retusálás 720 Ft
Nem kívánt objektum eltávolítás 2 900 Ft
Objektum behelyezés 2 900 Ft
Objektum csere 1 800 Ft
Fotó egyedi effektezés 5 550 Ft

 

Megbízható és korrekt partnered leszünk. Próbálj ki minket!

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS ÉS KAPCSOLAT