Ingyenes arculattervezés

Az új weboldalad arculatát ingyen tervezzük meg. Figyelembe vesszük a te igényeidet, a weboldalad látogatóinak elvárásait és a legfrissebb trendeket.

Reszponzív kialakítás

Honlapodat asztali számítógép, laptop, tablet és mobil kompatibilis felépítéssel készítjük el. A honlap látogatóinak és a  Google keresőnek fontos, hogy a honlap minden eszközön megfelelően jelenjen meg.

Nagyszerű felhasználói élmény, könnyű használhatóság (UX)

A honlapodat úgy készítjük el, hogy azt a felhasználók könnyen tudják használni. A számodra legfontosabb tartalmakat és a kapcsolati adatokat a látogatók honlapodon könnyen megtalálják.

Google barát weboldal

Honlapodat úgy készítjük el, hogy annak kialakítása megfelel a legfontosabb netes keresők előírásainak. A honlap kódolás a legújabb szabványok szerint készül és optimalizálva van a honlap sebessége, így előrébb kerülhetsz a Google találati listában.

Nagyobb forgalom, hatékony ügyfélszerzés

A honlapodat úgy alakítjuk ki, hogy az támogassa hosszútávú üzleti céljaidat. A megjelenés, a felépítés és a keresőbarát kialakítás együtt segítenek téged, hogy a honlapod és így a vállalkozásod több ügyfelet szerezzen.

Bővíthetőség és extra funkciók

Beépítjük az általad kért összes szükséges funkciót. Számtalan modul áll a rendelkezésedre, (például: blog, hírlevél, üzenetküldő, kiemelt biztonság, közösségi média integráció stb.), melyek jobbá teszik weboldalad.

Könnyen kezelheted oldalad

Könnyen kezelhető admin felületet használhatsz. Weboldalad úgy készítjük el, hogy annak tartalmát a jövőben könnyen módosíthatod programozási tudás nélkül.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és mi elkészítjük a célcsoportodnak megfelelő honlapot.

(Már több, mint 70 cég választott minket.)
KÉRJ INGYENES ÁRAJÁNLATOT

Honlapkészítés lépésről lépésre

  1. Töltsd ki az ingyenes árajánlat kérő formot. Célszerű minél több információt megadni és a már meglévő anyagokat mellékelni, mivel így pontosabb ajánlatot tudunk adnni.
  2. Szükség esetén a részletekkel kapcsolatban egyeztetünk veled és 2 munkanapon belül eljuttatjuk hozzád az előzetes árajánlatunkat. Az ajánlat a leírtak alapján egy tól – ig árat fog tartalmazni.
  3. Munkatársainkkal ingyenesen elkészítjük az új honlap arculattervét. Ebbe a tervbe beleépítjük a te elvárásaidat, a célcsoportnak és a webergonómiának megfelelő elrendezést.
  4. Elkészítjük a szerződést és a végleges árajánlatot.
  5. Megkezdjük a munkafolyamatokat, melyek eredménye online felületen megtekinthető. A szerződésben rögzített időpontra elkészítjük a működőképes weboldalt.