Webnévjegy – a leggyorsabb és a legolcsóbb internetes megjelenés

Kisebb üzletek, cégek, egyéni vállalkozók legegyszerűbb és legjobb megoldása arra, hogy jelen legyenek az interneten és ezzel is növeljék bevételeiket. Egy olyan lehetőség, amivel adatot közölhetünk magunkról és egyben egy jól sikerült design megoldással stílusunkat is megmutathatjuk.

A webnévjegy használatával az adatközlés mellett, színvilágával és design elemeivel stílust is mutathatsz magadról vagy vállalkozásodról az interneten.

Most csak 38 000 Ft +ÁFA költségért egyedi bemutatkozó honlapod vagy online önéletrajzod lehet, pár nap alatt.

A webnévjegy kialakítása:

 • Kinézetre nem különbözik az egyedi weboldalaktól, ugyanolyan megjelenése van.
 • Általában egyoldalas és az aloldalak ugyanabban az abllakban nyílnak.
 • Modern design jellemzi és általában érdekes animációval van „megbolondítva”.
 • A tartalom legfőbb hangsúlya a kapcsolati és elérhetőségi adatokon van.
 • Lehetőség van referencia galéria kialakítására.
 • A közösségi oldalak, (Facebook, Google+, Twitter) integrálhatóak.
 • Térkép és útvonaltervező készíthető benne.

 Miben különbözik a honlaptól?

Alapvetően abban, hogy más a célja. A webes névjegy csak adatok közöl, nincs megtöltve bonyolult tartalommal. Nincs szükség hosszadalmas „kigondolásra”. Egyszerűen magunkról, cégünkről és tevékenységünkről kell benne írni és a kapcsolati adatokkal megtölteni. Sokkal hamarabb elkészül, mint egy honlap és nem igényel folyamatos fejlesztést.

A jövőben viszont könnyen és gyorsan komplett weboldallá alakítható.

Mire jó?

Egy jól megszerkesztett, egyedi webnévjegy létrehozásával állandóan naprakész információt találnak rólad vagy vállalkozásodról és egyedi bemutatkozást tesz lehetővé az internet segítségével.

 • A webnévjegy segítségével egy kisvállalkozásra vagy egyéni vállalkozóra keresve az interneten nem csak különböző cégadatbázisban találjanak meg téged.
 • A beregisztrált szakmai adatbázisok nem adnak részletes bemutatkozási lehetőséget. A webnévjegy teljesen egyedi, minden elérhetőséget tartalmaz és bármikor könnyen módosítható.
 • Helyettesíti a komplett nagy honlapot, kinézete és megjelenés sokszor még modernebb és informatívabb.
 • A “kuponos” oldalakon való regisztrációhoz elengedhetetlen.

Hogyan és mire érdemes használni?

 • Egy jól működő Facebook vagy Google Plus céges oldal mellet használhatjuk arra, hogy üzletünket vagy vállalkozásunkat ügyfeleink megtalálhassák.
 • Önmagában is működhet akkor, ha nem szeretnénk egy teljes honlapot, de fontosnak tartjuk, hogy vállalkozásunkat egyedi módon bemutathassuk.
 • Egyéni vállalkozóknak ideális, ha szeretnék kihasználni az internet reklámerejét.
 • Magánszemélyeknek akkor, ha keveslik a közösségi oldalak testre szabhatóságát, egyedi design –t szeretnének, de továbbra is a közösségi oldalakon szeretnék a történéseket publikálni.
 • Egyedi önéletrajzok vagy bemutatkozók készítésére megfelelő. Profi szinten és egyedi megjelenéssel lehet magunkról információt közölni.

Kereső-optimalizálható?

Igen. Bár a kevés tartalom nem kedvez a SEO –nak, de egy jól elkészített webnévjegy megállja a helyét a netes keresők adatbázisában.

Reklámlehetőség van benne?

Természetesen. A jó webnévjegy képes kihasználni az internet adta ingyenes vagy nagyon költséghatékony reklámlehetőségeket. Ebben szinte nem különbözik a komplett honlaptól.

Sőt, jó tudni, hogy a mostanában megszokott és bevált internetes reklámok, kuponos kampányok alapfeltétele, hogy legyen egy önálló internetes elérhetőség. Erre pedig a webnévjegy a leggyorsabb és legolcsóbb megoldás.

Mennyibe kerül?

Akciós ajánlatunkban most csak 38 000 Ft +ÁFA.

A webnévjegy nagyon kevés helyet foglal, egyszerű a technológiája, ezért a legkisebb és legolcsóbb tárhelyen is tökéletesen működik.
A webnévjegy tervezési fázisa természetesen nálunk ingyenes. A teljes költség kivitelezéssel töredéke egy komplett weboldalnak. Fontos tudni, hogy a későbbiekben könnyen és gyorsan fejleszthető és készíthető belőle egyedi és design honlap.

Megbízható és korrekt partnered leszünk. Próbálj ki minket!

ÍRJ NEKÜNK, ELÉRHETŐSÉGEK »