Weboldal tervezés –
honlapkészítés és internetes megjelenés

Felhasználóbarát és keresőoptimalizált honlap készítés. Gyorsan, pontosan és korrekt áron. Vedd fel velünk a kapcsolatot, kérj ajánlatot, és mi elkészítjük a számodra megfelelő weboldalt vagy átalakítjuk régi honlapodat.

Ingyenes arculattervezés

Honlapod elkészítésének legfontosabb szakasza a design tervezés, hiszen a weboldal kinézete, az arculatterv nagyban meghatározó. A BG-Design ingyen készíti el az arculattervet, melyet addig és annyiszor módosítunk, amíg a te elvárásaidnak teljesen meg nem felel. Minden esetben a te egyedi elképzeléseidre törekszünk. Mivel nem online keretrendszereket használunk, nincs kötöttség, szárnyalhat a fantáziád.

Többfajta stílus:

Modern, elegáns, minimál, romantikus, csajos? Világos, sötét, rózsaszín? Nincs más dolgod, csak határozd meg a stílus elképzelésedet, mondd el a számodra fontos színeket. Mi kialakítjuk a számodra kedves arculatot és elkészítjük a megfelelő színű grafikai elemeket.

Modern technológia:

Folyamatosan kutatjuk a legújabb internetes megoldásokat, hogy az általunk készített honlapok működésükkel és látványban ki tudják használni az egyre modernebb internetes környezetet.

És folyamatosan képezzük magunkat, hogy megrendelőink modern technológiára épülő weboldalt kapjanak.

Alkalmazott technológiák: HTML, XHTML, HTML5, CSS, PHP, JQUERY, FANCYBOX, JAVASCRIPT, AJAX

Felhasználóbarát kialakítás:

Honlapod felépítésénél a legnagyobb hangsúlyt arra fektetjük, hogy a fontos tartalmak, a kapcsolat adatok és az elsődleges linkek a felhasználó számára a lehető legkönnyebben elérhetőek legyenek.

Optimális tartalom:

Segítünk kialakítani honlapod szöveges és grafikus tartalmát úgy, hogy az mind látogatóid, mind pedig az internetes keresők számára vonzó és jól értelmezhető legyen. Keresőoptimalizálás alapok: Honlapjainkat úgy készítjük el, hogy az alap keresőoptimalizálási beállításokat elvégezzük, és előre kialakítjuk annak a lehetőségét, hogy a továbbiakban könnyen elvégezhető legyen a profi SEO.

Webhely felügyelet:

Nem hagyunk magadra honlapoddal, miután elkészült. Lehetőséged van arra, hogy a weblap üzemeltetésében és folyamatos fejlesztésében is ránk támaszkodhass. Új tartalom feltöltés, új grafika és kép készítés, közösségi hálózatok futtatása, reklámkampányok, keresőoptimalizálás.

Gyorsaság:

A honlapok munkafolyamatainak és grafikai elemek elkészítése nálunk nem hetek, hanem inkább napok kérdése. Nem sablonokat vagy online keretrendszereket használunk, hanem minden weboldal és grafikát egyedileg készítünk. Mégis egy komplett honlap elkészítése akár 1 hét alatt is lehetséges, ha a szükséges szövegeket időben megkapjuk.

Pontosság:

Te döntesz a szövegezés és a felépítés véglegesítésében. Adunk tanácsot, segítünk kialakítani, de a végleges döntés után 100% -ban úgy végezzük el a feladatokat, ahogy te kéred tőlünk.

Támogatás:

Partnernek tekintünk téged. Veled együtt tervezzük a design elemeket. Tanácsainkkal segítünk, ha kéred, a szövegezés elkészítésében és a honlap felépítés kialakításában. Nem hagyunk magadra a honlap üzemeltetésében sem, állunk a rendelkezésedre.

Rólunk mondták – Google értékeléseink

5,0 4 reviews

 • Avatar Miki Hegedüs ★★★★★ 5 hónapja
  Mindenkinektudom ajánlani a Blázsovics Martin csapatát.Kitünö munkát végeznek és minden a megbeszéltek szerint történik.Szakszerüen,pontosan végezték el a rájuk bízott feladatot.
  Aukciós weboldalt készítettek számomra szuper tempóban és elönyös áron.Utólag is szívesen segítenek,ha bármilyen kérdés,probléma merül fel.
  Rendkivüli csapat!!!!
 • Avatar Géza Kalik ★★★★★ egy éve
  A meglévő webshopom új arculat tervezését bíztam a BG Design csapatára. Sok „agyalás” után, remek ötletekkel álltak elő a fiúk. Megújult a logó, modern grafikai elemekkel jellemzik a designt és a menü rendszert is. Folyamatos kapcsolattartást és gyors kivitelezést kaptam tőlük. Bátran ajánlom másoknak !
 • Avatar László Jakus ★★★★★ 6 hónapja
  Mindenkinek szívből ajánlom a BG Design csapatát és Blázsovics Martint, nagyon elégedett vagyok a munka minőségével, pontosságával, valamint azzal, hogy gyorsan, és folyamatosan kommunikálva dolgoznak. Ha a megrendelőnek nincs ötlete, akkor elkészítenek egy olyan verziót, ami segít a további ötletelésben, illetve pontosan visszaadják az elmondott/leírt elképzeléseket. A szervezetem számára honlapokat, szórólapokat, plakátokat készítettek magas minőségben. Csak ajánlani tudom őket! 🙂
 • Avatar Zoltán Nagy ★★★★★ 3 hónapja

Honlapkészítés lépésről lépésre:

Honlapkészítés menet 1.Felmérés:

Veled közösen kialakítjuk az új weboldalad felépítését vagy javaslat-csomagot állítunk össze a jelenlegi honalapod felújítására. Szempontok: design, felhasználóbarát kialakítás, legújabb internetes szabványok, SEO.

 

Tervezés:

Honlapkészítés menet 2.Weboldal tervezés egyedi igények szerint, nem sablonos megoldásokkal. Az elképzelésekből megtervezzük az egyedi honlap-arculatot. Ezt rögtön ki is próbálhatod, és javasolhatsz változásokat vagy kérhetsz teljes új webdesign megoldást.
A tervezés fázisa ingyenes és addig folytatjuk, amíg teljesen meg nem vagy elégedve.

 

Kivitelezés:

Honlapkészítés menet 3.A megtervezett arculat mögé elkészítjük a honlap kódját a legújabb szabványoknak megfelelően.
Ebbe illesztjük a tőled kapott szöveges és képi anyagokat.
A kivitelezés fázisát általában 2 nap alatt elvégezzük.

 

Feltöltés:

Honlapkészítés menet 4.A végleges tartalom elkészülte után az új honlapodat feltöltjük a szerveredre és elvégezzük az összes technikai beállítást. A folyamat akkor ér véget, amikor minden tökéletesen működik. Kérésedre elkészítjük a honlappal megegyező Facebook és GooglePlus oldal design kialakítását is.

 

Felügyelet:

Honlapkészítés menet 5.Ellenőrizzük a látogató statisztikákat és a technikai állapotot. Javaslatot teszünk a szükséges módosításokra és beállítjuk az alap SEO kódokat. Kérésedre feltöltjük az új tartalmakat és elkészítjük az új grafikai elemeket.

Több, mint 70 cég bízott meg minket weboldal tervezéssel, bízunk benne, hogy a következő munkánk a te projekted lesz!

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS ÉS KAPCSOLAT