Nyomdai grafika – plakát, szórólap, névjegy és egyéb nyomdai tervezés

Nyomdakész grafika tervezés és kivitelezés.

Megtervezzük szükséges nyomdai anyagod grafikáját a szükséges méretben és arculat szerint. Teljes grafikai arculattervezéssel vagy kapott anyagok összeillesztésével állunk a rendelkezésedre. Névjegykártya, szórólap, plakát, flyer és szinte minden nyomdai anyag tervezése és nyomdai előkészítése. Sokan nem tudják, hogy az internetre vagy az otthoni nyomtatásra szánt grafikák és képek sok esetben nem alkalmasak nyomdai kivitelezésre. A file-formátum, a színkódolás és még számos beállítás fontos a nyomdák számára. Az igazán professzionális nyomdai megoldásokhoz mindenképpen szükséges a grafikai anyagok nyomdai előkészítése. Kérésedre vállaljuk a választott nyomdával való kapcsolattartást és a nyomdai folyamatok teljes felügyeletét is: méret és technológia pontosítása és szükséges korrigálások elvégzése a nyomdával való egyeztetés után.

Gyors, pontos munkavégzéssel és korrekt árakkal állunk rendelkezésedre a nyomdai grafika szinte minden területén.

Néhány példa nyomdai grafika szolgáltatásinkból:

Névjegykártya tervezés:

Hozzád vagy honlapod stílusához tökéletesen passzoló névjegykártya készítés. Különleges grafikai megoldások, egyedi tervezés és kapott anyagok beillesztése. Választhatsz előre elkészített névjegy-sablonok közül vagy kérj egyedi kreatív tervezést. Kérésedre elintézzük a nyomtatást és a házhozszállítást is.

Szórólap tervezés és készítés:

A szórólap csak akkor éri el a célját, ha megfelelően feltűnő és grafikailag is különleges. Mi megtervezzük és elkészítjük szórólapod arculatát. Beillesztjük az általad elkészített szöveget vagy segítünk a szövegezés felhasználóbarát elkészítésében. Bármilyen nyomdai méret és technikai lehetőség közül tudjuk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb szórólap designt.

Üdvözlőkártyák, reklámanyagok, étlapok és egyéb nyomdai anyagok tervezése:

Kreatív megoldásokkal és különleges grafikai megjelenéssel támogathatod meg üzletedet vagy éttermedet. Szinte minden nyomdai méretben és elrendezésben tudunk dolgozni. Elkészítjük nyomdai anyagod grafikai tervét és előkészítjük a nyomdakész anyagokat olyan arculattal, melyek egyeznek vállalkozásod és honlapod stílusával.

Prospektus, szóróanyag és bemutatkozó füzet készítése:

Elvégezzük a grafikai tervezését céged vagy egy adott szolgáltatás bemutatásához szükséges nyomdai anyagnak. A saját kreatív elképzeléseinkbe illesztjük az általad küldött grafikai elemeket és szövegezést.

Ingyenes tervezés:

Hangsúlyozzuk, a tervezés folyamata nálunk semmilyen költséggel nem jár. Csak írd le elképzeléseidet és mi elkészítjük az általunk elgondolt grafikai elemeket. A készülő terveket webes felületen azonnal megnézheted és azokat elképzeléseid szerint alakítjuk tovább. Akkor zárjuk le az adott grafikai tervet, ha minden lehetséges szempontból a te elképzeléseid szerint sikerült kialakítanunk a kész webes grafikai elemet.

Grafikai kivitelezés:

Az elkészült webes grafikai arculatot kérésedre az adott méretben legyártjuk, ha szükséges a nyomtatás folyamtát is lebonyolítjuk. A grafikai kivitelezés fázisa általában alig egy napot igényel. Gyors, pontos munkavégzéssel és igen kedvező árakkal állunk a rendelkezésedre.

Megbízható és korrekt partnered leszünk. Próbálj ki minket!

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS ÉS KAPCSOLAT