Felhasználóbarát és Google-optimalizált honlap készítés: weboldal, mobil honlap, webnévjegy.

 

Ingyenes design tervezés

spaceboydesign_design-kor
Egyedi honlap-arculat, az igényeid szerint. A tervezés folyamata nem jár költséggel.

» Ingyenes arculattervezés

Új honlap építés

spaceboydesign_honlapkeszites-korWeboldal programozás, keresőoptimalizált honlap, webergonómia és integrált közösségi oldalak.

» Weblap tervezés, kivitelezés

Honlap átalakítás

spaceboydesign_honlap-atlakaitas-korRégi weboldal korszerűsítés, arculatfrissítés, redesign. Felhasználóbarát felület kialakítás és keresőoptimalizálás.

» Honlapátalakítás

Mobil kompatibilis honlap

spaceboydesign_mobil-honlap-korAz eredetivel harmonizáló mobil weboldal. Rugalmas kijelző méret és felbontás. Érintőkijelzővel is használható menü.

» Mobil honlap készítés

Webnévjegy készítés

spaceboydesign_webnevjegy-korEgyszerű, gyors és olcsó weboldal megoldás. Egyedi internetes megjelenés.

» Webnévjegy készítés

Domain és tárhely admin

spaceboydesign-domain-tarhelyAdminisztráció és segítség. Megbízható szolgáltatóval

» Domain és tárhely admin

 

 

Internetes megjelenés

Ingyenes arculattervezés

A honlapkészítés legfontosabb szakasza a design tervezés, hiszen a weboldal kinézete, az arculatterv nagyban meghatározó. A SpaceboyDesign ingyen készíti el az arculattervet, melyet addig és annyiszor   módosítunk, amíg a te elvárásaidnak teljesen meg nem felel. Minden esetben a te egyedi elképzeléseidre törekszünk. Mivel nem online keretrendszereket használunk, nincs kötöttség, szárnyalhat a fantáziád.

Többfajta stílus:

Modern, elegáns, minimál, romantikus, csajos? Világos, sötét, rózsaszín? Nincs más dolgod, csak határozd meg a stílus elképzelésedet, mondd el a számodra fontos színeket. Mi kialakítjuk a számodra kedves arculatot és elkészítjük a megfelelő színű grafikai elemeket. Honlapkészítés egyedi elképzelések alapján. A jelenlegi trendeket és a te elképzeléseidet gyúrjuk össze egy egyedi webarculatban.

Modern technológia:

Folyamatosan kutatjuk a legújabb internetes megoldásokat, hogy az általunk készített honlapok működésükkel és látványban ki tudják használni az egyre modernebb internetes környezetet.

Alkalmazott technológiák: HTML, XHTML, HTML5, CSS, PHP, JQUERY, FANCYBOX, JAVASCRIPT, AJAX

Felhasználóbarát kialakítás:

Honlapod felépítésénél a legnagyobb hangsúlyt arra fektetjük, hogy a fontos tartalmak, a kapcsolat adatok és az elsődleges linkek a felhasználó számára a lehető legkönnyebben elérhetőek legyenek.

Optimális tartalom:

Segítünk kialakítani honlapod szöveges és grafikus tartalmát úgy, hogy az mind látogatóid, mind pedig az internetes keresők számára vonzó és jól értelmezhető legyen. Keresőoptimalizálás alapok: Honlapjainkat úgy készítjük el, hogy az alap keresőoptimalizálási beállításokat elvégezzük, és előre kialakítjuk annak a lehetőségét, hogy a továbbiakban könnyen elvégezhető legyen a profi SEO.

Webhely felügyelet:

Nem hagyunk magadra honlapoddal, miután elkészült. Lehetőséged van arra, hogy a weblap üzemeltetésében és folyamatos fejlesztésében is ránk támaszkodhass. Új tartalom feltöltés, új grafika és kép készítés, közösségi hálózatok futtatása, reklámkampányok, keresőoptimalizálás.

Gyorsaság:

A honlapok munkafolyamatainak és grafikai elemek elkészítése nálunk nem hetek, hanem inkább napok kérdése. Nem sablonokat vagy online keretrendszereket használunk, hanem minden weboldal és grafikát egyedileg készítünk. Mégis egy komplett honlap elkészítése akár 1 hét alatt is lehetséges, ha a szükséges szövegeket időben megkapjuk.

Pontosság:

Te döntesz a szövegezés és a felépítés véglegesítésében. Adunk tanácsot, segítünk kialakítani, de a végleges döntés után 100% -ban úgy végezzük el a feladatokat, ahogy te kéred tőlünk.

 24 órás támogatás:

Partnernek tekintünk téged. Veled együtt tervezzük a design elemeket. Tanácsainkkal segítünk, ha kéred, a szövegezés elkészítésében és a honlap felépítés kialakításában. Nem hagyunk magadra a honlap üzemeltetésében sem, bármikor és bármiben állunk a rendelkezésedre.

Mi mindig elérhetőek vagyunk. Kapcsolatok: telefonon egész nap, bármikor hívhatsz minket és az email üzenetekre a lehető leghamarabb válaszolunk. Elérhetsz minket ezen kívül még Skype –on, a Goggle Plus rendszerében, a Windows Live –on, vagy akár innen honlapunk online üzenetküldő paneljének segítségével.

Megbízható és korrekt partnered leszünk. Próbálj ki minket!

Azonnali üzenetküldés és kapcsolat