Designtervezés – honlapkészítés arculattervezéssel

Honlapod elkészítésének legfontosabb szakasza a design tervezés, hiszen a weboldal kinézete, az arculattervezés nagyban meghatározó. Akár új honlap készítés, akár régi weblap átalakítás.

A honlaptervezés menete:

Honlapkészítés menet 1.Vedd fel velünk a kapcsolatot és mondd el az elképzeléseidet.

Biztosan vannak olyan alapgondolatok, melyeket meg szeretnél valósítani. Beszélj a weboldal stílusáról, színvilágáról, adj támpontokat, hogy az első tervet elkészíthessük. Segítséget is adunk neked, hiszen a “Leírások” menüpont alatt megtalálod a honlap megjelenésével kapcsolatos tanácsainkat és ötleteinket: honlap arculat, színvilág és grafikai elemek.

Honlapkészítés menet 2.Küldd el a már meglévő grafikai anyagokat.

Ha már van logó, háttérkép, dekorációs kép, azokat juttasd el hozzánk, így annak a megjelenéséhez és színvilágához tudunk alkalmazkodni.

Honlapkészítés menet 3.Mi elkészítjük az arculattervet 3-5 nap alatt.

Az általad elmondott és elküldött elképzelésekhez a saját kreatív ötleteinket tesszük. Így alakítjuk ki egyedi weboldalad arculatának első tervét és felépítésének gerincét.
Az egyedi arculatba beépítjük a jelenlegi legújabb technikai elemeket. Felhasználjuk a HTML5, a JQUERY, a FANCYBOX, a MOOTOOLS, a JAVASCRIPT, a NIVO SLIDER és minden egyéb szabvány vagy technológia köré épített fejlesztéseket.

Honlapkészítés menet 4.Veled közösen finomítunk az oldal megjelenésén.

A honlap design tervét úgy készítjük el, hogy annak szinte minden paramétere módosítható. Valós internetes környezetbe helyezzük a weboldal tervet, ahol bármikor megtekintheted és kipróbálhatod. Meghallgatjuk további elképzeléseidet, és ötleteinkkel együtt beépítjük a weblap tervébe, így csiszolva tovább az eredeti design felépítést.
A honlap tervezés folyamata addig tart, amíg a design és az arculat teljesen a te elképzeléseid szerint alakul és számodra tökéletessé nem válik.

A végleges design lezárása után ajánlatot teszünk a honlap elkészítésére.

Honlapkészítés szolgáltatásaink:

  • Egyedi arculattervezés, költségek nélkül.
  • Grafikai tervezés, webdesign kialakítás.
  • Felhasználó és keresőbarát kialakítás.
  • Tanácsadás az internetes tartalom elkészítéséhez.
  • Honlap kivitelezés akár 5 nap alatt.
  • Alap keresőoptimalizálás, SEO, Google helyezés javítása.
  • Web-felügyelet: frissítés, karbantartás és statisztikai elemzés.
  • Gyors és pontos kivitelezés, minőségi eredmény, elérhető áron.
  • Segítség neked: A készülő weblap aktuális állapota számodra bármikor megtekinthető egy online felületen.

Ötleteket meríthetsz a referencia portfolióból.

Weboldalad tervezése közben, igény esetén, egy hozzá tartozó mobil honlap kialakítását is megkezdjük.

Lehetőséged van arra, hogy weblapod mellé névjegykártya tervet válassz, melyet a honlap indításával egy időben már ki is nyomtatnak neked. Így az új domain neved és az új email címedet rögtön átadhatod ügyfeleidnek és barátaidnak.

Ha a leírások menüpontban nem találod meg a számodra szükséges információt, a SpaceboyDesign egész nap szívesen áll rendelkezésedre, ha kérdéseid lennének, vagy bizonytalan vagy egy elképzelés megvalósításában.

Megbízható és korrekt partnered leszünk. Próbálj ki minket!

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS ÉS KAPCSOLAT