Mobileszközre, tabletre és érintőkijelzőre optimalizált weblapok kivitelezése

Az általunk készített honlapok minden lehetséges operációs rendszeren, minden lehetséges böngészőn és a lehető legtöbb eszközön kiemelkedően működnek. Azonban a weboldal design megoldásaiban, a menürendszer felépítésében vagy a méretezésben eddig gyakran kompromisszumot kellett kötni, ha a mobil eszközöket is fegyelembe vettük. Mostantól viszont erre nincs szükség.

Mobil honlap készítés, mely az eredeti honlappal párhuzamosan működik.

Nem kell új domain név és tárhely, a két honlap elfér egymás mellett, egymástól függetlenül, de egymást kiegészítve működnek. Így nem kell kompromisszumot kötnöd a megjelenésében és a technikai megoldásokban.

Az eredeti weboldal tartalma és mondanivalója egy könnyebben kezelhető honlap megoldással. Egyszerűsített szövegezés, könnyebb menürendszer. Te döntöd el, hogy a teljes tartalmat meg szeretnéd e mutatni vagy csak alapvető információkat osztasz meg a mobil verzióban.

Érintőkijelzővel is használható linkek. Akár hagyományos mobil készülék, akár érintőkijelzős tablet, a menüpontok és a szöveges linkek egyértelműen használhatóak.

A korszerű technológia segítségével a teljes tartalom megjelenik minden mobil böngészőn és operációs rendszeren. Az egyszerűsített animáció és optimalizált képi megjelenés segítségével mobil weboldalaink akár lassú mobil-net kapcsolattal is élvezhetőek és megfelelően jelenítik meg a fontos tartalmakat.

Minden felbontásban és kijelzőn teljes képernyős megjelenés. A mobil honlap kihasználja a rendelkezésre álló teret, és ahhoz változtatja megjelenését.

Mobil honlap referenciáink:

mobil_honlap_referencia01mobil_honlap_referencia02
mobil_honlap_referencia03mobil_honlap_referencia04

Megbízható és korrekt partnered leszünk. Próbálj ki minket!

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS ÉS KAPCSOLAT