Aktuális ajánlatunkban most ingyenesen elkészítjük jelenlegi honlapod elemzését és egy komplett javaslat-csomaggal állunk rendelkezésedre.

Régi honlap átalakítás, weblap felújítás és technikai korszerűsítés lépésről lépésre:

Honlapkészítés menet 1.Honlap elemzés.

Megvizsgáljuk jelenlegi honlapod megjelenését, technikai felépítését és javaslatot adunk a módosításokra.

Nem csak általános információkat kapsz. A látogatói élmény, az aktuális látogatói szokások és a keresőoptimalizálás szempontjait vesszük figyelembe és kimondottan a te weboldaladdal kapcsolatos tanácsokat állítunk össze. Te ismered a szakmai tartalmad, mi hozzáadjuk a miénket.

Honlapkészítés menet 2.Weblap arculat terv.

Szükség esetén elkészítjük a jelenlegi trendekkel és a te elvárásaiddal harmonizáló webdesign tervet.

A honlap design tervét úgy készítjük el, hogy annak szinte minden paramétere módosítható. Valós internetes környezetbe helyezzük a weboldal tervet, ahol bármikor megtekintheted és kipróbálhatod. Meghallgatjuk további elképzeléseidet, és ötleteinkkel együtt beépítjük a weblap tervébe, így csiszolva tovább az eredeti design felépítést.

Az ingyenes honlap tervezés folyamata addig tart, amíg a design és az arculat teljesen a te elképzeléseid szerint alakul és számodra tökéletessé nem válik.

Honlapkészítés menet 3.Új weboldal készítés és beüzemelés.

Elvégezzük a szükséges technikai változtatásokat, és az új honlapot feltöltjük tárhelyedre. Az egész folyamat csak pár napot vesz igénybe és weblapod egy pillanatig sem lesz működésképtelen.

Miért kell megújítani és átalakítani a weblapodat?

Megjelenés:

A látogatók igényei és az aktuális trendek folyamatosan változnak. Egy weboldal arculata 2-3 év alatt elveszíti frissességét, megjelenése megkopik. Neked is változik az ízlésed és az “internetes divat” is változik. Teljesen természetes, hogy időnként változtatni kell a honlap kinézetén.

Technológia:

Az arculat trendek változása mellett az internetes technológiák és szabványok változása is nagyon fontos. Gyakori, hogy a régebbi szabványok már nem, vagy csak korlátozva jelennek meg az új böngészőkön és mobil eszközökön. Általában az új eszközök és böngészők már nem is támogatnak korábbi elavult technológiákat. Az is előfordulhat, hogy az új szabványok alkalmazásával a korábbi honlapodnál tetszetősebb arculatot lehet felépíteni.

Keresőoptimalizálás:

A régebbi honlapokban gyakran olyan kódsorok vagy technikai megoldások lettek alkalmazva, melyek a mai keresőket inkább gátolják, mint segítik. Ezeket javítani és korszerűsíteni kell a már meglévő eredmény megtartására vagy növelésére.

Internetes környezet:

A hasonló weboldalak, a konkurens honlapok gyakran szebb, jobb, korszerűbb felépítéssel jelennek meg. Erre is figyelni kell és megfelelően reagálni a tartalom és a megjelenés módosításával.

Összefoglalva:

Ha egy honlap elkészül, nem szabad hátradőlve várni az eredményeket. Időnként újítani kell. Korszerűsíteni a weboldal technikai felépítését, javítani kell az internetes tartalom keresőoptimalizálásán, szebb és tetszetősebb weblap arculatot kell kialakítani.

Megbízható és korrekt partnered leszünk. Próbálj ki minket!

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS ÉS KAPCSOLAT