Randall

“Idestova 3. éve dolgozom a Spaceboy-al ami nem véletlen. Bármiben kérem a segítségüket, minden alkalommal azonnal tudnak többféle megoldást is ajánlani, és mindig korrekt áron. Nekem és a csapatomnak a legfontosabb a gyorsaság, és hogy minden úgy működjön, hogy ne kelljen egyfolytában szakembert hívogatni. Náluk eddig erre nem volt példa, mindig számíthatunk Marioékra, legyen kedd éjszaka vagy vasárnap délután!
HONLAP REFERENCIA »


NightSky Ceiling team

“The SPACEBOYDESIGN team have done a fantastic job for NightSkyCeiling.co.uk They created professional, attractive, and effective websites and I was very happy with the super fast and exceptional service .

We could not have picked a better team of professionals to represent us. I highly recommend this outstanding company for all website needs.
HONLAP REFERENCIA »


Éva – Fodrásztündér

“Egy igazán profi csapat, akikkel sikerült laikusként is megoldani a nagy kihívásnak tűnő feladatot. Az igényesség és a precizitás jellemző a munkájukra.

Fiúk, azt hogy Németországban folytatom az életem azt a “Fodrásztündér ” honlapnak köszönhetem. Magáért beszél… és két nyelven!!
KÖSZÖNÖM SPACEBOY DESIGN!”
HONLAP REFERENCIA »


Ildikó – Toma Klíma Kft.

“Minden felmerült kérdésünkre, kérésünkre a fiúk azonnal reagáltak, így profi hozzáállásuknak köszönhetően még szezon kezdete előtt sikerült az új honlapunkat beüzemelni.

Az eredmény magáért beszél, honlapunknak köszönhetően egyre nagyobb számban érkeznek a megrendelések.

Köszönöm a sok-sok hasznos tanácsot, ötletet, amivel sikerült a honlapunkat egyedivé varázsolni.”
HONLAP REFERENCIA »


Réka – Hotel Liget Kft.

“Rendkívül kreatív, rugalmas és gyors csapat, akik ráadásul ésszerű árakon dolgoznak. A mi stílusunkra, igényeinkre nagyon hamar ráéreztek és azt kiválóan meg tudták támogatni saját ötleteikkel is.

Könnyű és jó velük együtt dolgozni, mert a válaszuk minden kérésre az, hogy ‘megoldjuk’. “
HONLAP REFERENCIA »


Márta – Biondo Bike

“Ezúton szeretnék köszönetet mondani, a most már éveken át tartó együttműködésért. Bármennyire is a ti szakmátokon kívülállónak volt mondható egy-egy kérés, beleástátok magatokat és elvégeztétek a feladatot.

Ti vagytok azok, akik éjfélkor is elérhetőek, ha épp egy kiállításra kell sürgősen felkészülni. Átérzitek az ügyfél grafikai mondanivalóját és megvalósítjátok azt.

A kereső optimalizálásotok által ügyfelek hada keres fel minket egész Európából.

Az új honlapom, úgy lett megszerkesztve általatok, hogy saját magam is feltölthetem az akciókat, képeket, szövegeket, csak épp nem akarom… 
Ugyanis szükségem van igazi szakemberekre és ezek lennétek ti.” 
HONLAP REFERENCIA »


Ildikó – R&D Kismama Divat

“Az első honlap profi átalakítása után már nem volt kérdés, hogy ismét a SpaceboyDesign csapatára bízom az új megjelenésünket.

Amit kaptam: letisztult, profi, elegáns, de mégis emberközeli honlap, minőségi munka korrekt áron.” 
HONLAP REFERENCIA »


Sándor – NightSkyCeiling London

“A SPACEBOYDESIGN megbízható, színvonalas cég. Fő pozitívumként elsősorban a gyorsaságot és a pontosságot emelném ki, továbbá az azonnali elérhetőséget.

A SPACEBOYDESIGN team ötleteivel segíti az ügyfelet, ugyanakkor nem tolakodó. A közös munka zökkenőmentes volt, és teljes megelégedésünkre szolgált.

Nyugodt szívvel ajánljuk másoknak is! Azonnali rendelkezésre állásával, végtelen türelmével és gyors munkájával hatalmas segítséget jelent cégünknek.

Ma már barátként dolgozunk együtt. Komoly szaktudásának és elhivatottságának köszönhetően olyan egyedi ötletes honlap készült számunkra amely hatalmas segítséget jelentett cégünknek.”
HONLAP REFERENCIA »


Rita – Csodacentrum

“Nagyon szuper a honlap, és nagyon jól haladok előre a kis bizniszemmel – a kettő szervesen összefügg. KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!!!! “
HONLAP REFERENCIA »


Péter

“Köszönöm a gyors munkát. Meg vagyok elégedve. A grafikák szuperek lettek.”