Milyen egy jó honlap?

Honlapkészítés vagy átalakítás előtt érdemes áttekinteni a jó weboldal ismérveit:


Alapvetően arra kell figyelned hogy az alábbi paraméterek szinte mindegyikét ne csak saját szemszögből vizsgáld. Célszerű mások véleményét megkérdezni egy design elem esetén, vagy szekértő tanácsát megfogadni a szövegezés keresőbarát elkészítésénél. Az internet felhasználók igen széles skálán mozognak. Más ízlés, más számítógépes tudás, más felhasználói preferenciák. Neked pedig a lehető legtöbb igénynek meg kell feleltetned a honlapodat.

A sikeres honlap, a sok látogató egy összetett folyamat eredménye. Ugyanolyan fontos a design, a web-ergonómia mint a SEO vagy az internetes hirdetések.

A SpaceboyDesign komplex szolgáltatást nyújt. Szinte minden területen segítségedre tudunk lenni:

– felhasználóbarát kialakítás
– arculattervezés és design elemek
– megfelelő technológia
– keresőbarát szövegezés
– közösségi oldalak integrálása
– internetes kampányok

A JÓ HONLAP…

… FELHASZNÁLÓBARÁT

A legfontosabb, hogy honlapod könnyen kezelhető legyen, megfeleljen a web-ergonómiai irányelveknek. A design nem lehet „mindenek felett”. Vannak íratlan szabályok, melyeket érdemes betartani és egy jó holnapkészítő ügyel erre.

… KREATÍV, ESZTÉTIKUS ÉS EGYSÉGES ARCULATÚ

Honlapod bizalomkeltő kell, hogy legyen és el kell nyernie a látogatók tetszését. Sokfajta ízlés létezik, ezért fontos, hogy bátran kérd ki szakértő tanácsát. Nem biztos, hogy a te elképzelésed tetszetős lesz mindenki számára.

… HATÉKONY

A weblap teljesen fedje le a mondanivaló minden szegmensét és teljesen szolgálja ki a megcélozandó célcsoport igényeit.

… KÖNNYEN MEGTALÁLHATÓ

A keresők találati listájában az elsők között célszerű megjelenni. Ehhez szükséges a weblap szövegezését optimálisan elkészíteni és a kódolásnál ügyelni a megfelelő beállításokra. Ehhez mindenképpen kérd ki szakértő tanácsát. A keresőoptimalizálás rendszere (SEO) nagy része nyilvános technológia, mely mindenki számára hozzáférhető.

… NAPRAKÉSZ

A honlap tartalma és információi frissüljenek folyamatosan. Ez fontos a felhasználók szempontjából és fontos a SEO szempontjából is.

… INTERAKTÍV

Fontos, hogy legyen kommunikáció a honlap és látogatói között. Legyen online levélküldő, integrált közösségi oldal, stb.. A fórumok és chat beépítésén is érdemes elgondolkodni, de csak megfelelő paraméterek figyelembevételénél. Kérd ki tapasztalt szakértő tanácsát!

… GYORSAN TÖLTŐDIK

A weblap ne tartalmazzon nagyméretű képeket vagy animációkat. Sem a mobil eszközök sem pedig a néhol gyenge mobilnet nem tudnak megbirkózni vele. A Google méri és a rangsorolásnál figyelembe veszi a honlap betöltési sebességét. Ha mindenképpen szükséges nagyméretű grafika, tudunk rá módszert, hogy azt miképpen lehet felhelyezni.

… TOVÁBBFEJLESZTHETŐ

Honlapod legyen bármikor kiegészíthető új menüpontokkal, funkcionális- vagy tartalmi egységekkel. Ne kelljen a legkisebb változásnál is az egészet újratervezni.

… BÖNGÉSZŐ- ÉS ESZKÖZFÜGGETLEN

Minden internetes böngésző másképpen jeleníti meg a honlapokat és a mobil eszközök és a tabletek is külön odafigyelést igényelnek. A SpaceboyDesign segítségedre lehet abban, hogy weboldalad minden felhasználó számára könnyen kezelhetően jelenjen meg.

Kérd ki tanácsunkat, fordulj hozzánk kérdéseiddel. SEGÍTÜNK NEKED.

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS ÉS KAPCSOLAT