Miért kell mobil- és tablet kompatibilis weboldal?

A mobil készülékre és az érintőkijelzőkre optimalizált weboldalak jelentősége ismét nagymértékben megnőtt. Ennek oka, hogy az asztali számítógépek, a laptopok kijelző-felbontása és a mobil eszközök kijelzői között kialakult különbség, a teljesítmény különbség, valamint az érintőpanelek megjelenése.

Asztali PC -hez már igazán olcsón szerezhető be 22″ feletti monitor, gyakran 2000 px körüli felbontással. A laptopok és netbook -ok is 1200 px feletti felbontásban jelenítik meg a honlapokat. A hardware -ek erősek, a kábeles internet pedig gyors.

Ezzel szemben megjelentek az olcsó okostelefonok és tabletek, melyek már bárki számára elérhetőek. Viszont a gyártók gyakran az olcsó kijelzővel és a gyenge processzorral tudják az áraikat alacsonyan tartani. Ezek a készülékek megfelelőek a mindennapos használatra, de ügyelni kell arra, hogy a honlapod ezeken az eszközökön is jól mutasson, és fontos figyelembe venni, hogy érintőkijelzővel is használható legyen. A lassabb net-kapcsolat pedig megkívánja, hogy a mobilra optimalizált honlap gyorsan betöltődjön.

Weboldalad készítésekor ne csak arra ügyelj, hogy a te kijelződön jól mutasson, hanem vedd figyelembe a különböző monitor méreteket és felbontásokat, illetve a különböző mobil böngészők igényeit is.

A SpaceboyDesign szívesen áll rendelkezésedre, hogy megoldja a mobil eszközökkel és az érintőkijelzős készülékekkel való kompatibilitást. Ne ess abba a hibába, hogy a készülő honlapod a te kijelződön, a te gépeden szép és használható, de nem veszed figyelembe a többi felhasználót. Azt viszont nagyon nehéz elérni, hogy a tervezett weboldal minden szélsőséges körülménynek megfeleljen.

Mobil honlap készítés »

Megbízható és korrekt partnered leszünk. Próbálj ki minket!

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS ÉS KAPCSOLAT