Domain és tárhely – adminisztráció és teljes körű ügyintézés

A domain nevek regisztrálását, fenntartását és a szükséges tárhelyeket a Webtár szolgáltatja. A Webtár évek óta fennakadások nélkül biztosítja a megfelelő technikai hátteret mind a magunk, mind számtalan ügyfelünk számára. Korrekt árak, stabil műszaki háttér, rugalmas ügymenet, és ami a legfontosabb, 24 órás segítségnyújtás jellemzi szolgáltatásukat.

Nem tudod, milyen tárhelyre van szükséged? Elveszel az adminisztráció sűrűjében? Mi megoldjuk helyetted.

A SpaceboyDesign és a Webtár együttműködése nyomán lehetőséged van egy gyorsított, online megrendelésre. Csak fel kell venned velünk a kapcsolatot, elmondani az igényeidet és mi kiválasztjuk számodra azt a csomagot, mely ár/érték arányban a legmegfelelőbb számodra.

Segítünk kiválasztani a megfelelő domain nevet. Fontos, hogy a domain név a legoptimálisabb legyen, hiszen azt sokáig fogod használni.

Meghatározzuk a szükséges tárhely típust. Tanácsaink és a te elvárásaink alapján ki tudjuk választani a megfelelő tárhelyet. A készülő weboldal felépítése és működési módja valamint a te igényeid szerint lehet különbség a tárhely nagysága, a szerver működése, az igényelt email címek mennyisége és még sok paraméter között. Lényeg, hogy neked csak azért kelljen fizetned, amire tényleg szükséged van.

Elvégezzük a szükséges adminisztrációt. Sokan nem szeretnek megrendelésekkel és különböző papírok kitöltésével foglalkozni. Mi levesszük a válladról ezt a terhet.

Fontos tudod, hogy a szerződéseket neked kell aláírni, és minden a te nevedben történik, mi nem kötünk szerződést helyetted, csupán előkészítjük a szükséges papírokat.

Gyorsított eljárással megrendeljük a szükséges domain-t és a tárhelyet. Teljes megrendelés és a használatra való regisztrálás kevesebb mint két munkanap alatt lebonyolítható. A SpaceboyDesign és a Webtár közötti partnerkapcsolat eredményeképpen gyorsan és gördülékenyen tudjuk elintézni a megrendelést.

A domiain és a tárhelyregisztráció menete

  1. Segítünk kitalálni a jó domain nevet.
  2. Közösen meghatározzuk a megfelelő tárhely típusát.
  3. Bekérjük az adatokat tőled.
  4. A szükséges nyomtatványokat kitöltve elküldjük neked.
  5. Te átolvasás és aláírás után elküldöd a szolgáltatóhoz.
  6. A szolgáltatóval közösen elvégezzük a technikai beállításokat.

Megbízható és korrekt partnered leszünk. Próbálj ki minket!

AZONNALI ÜZENETKÜLDÉS ÉS KAPCSOLAT